fbpx

Dostava proizvoda i akcije

Ponuda proizvoda, rok dostave i preuzimanje proizvoda
Ponuda proizvoda na internet stranici, se zbog prirode poslovanja preko interneta često mijenja i ažurira. Zbog toga može doći do pogrešaka. Molimo vas da nas o njima obavijestite putem maila webshop@optana22.hr ili nas nazovite na 049/264 007. Pokušat ćemo problem riješiti u što kraćem roku.

3.1. Akcije i popusti

Ako su proizvodi na internet stranici već u akciji, odnosno, imaju definiran popust, dodatni popusti na te proizvode ne vrijede. Sustav će u takvom primjeru kupcu ponuditi popust koji će za njega biti povoljniji. Prilikom korištenja kupona za popust, također je moguće koristiti samo jedan kupon (kod).

3.2. Rok dostave

Rok dostave proizvoda, koji su na zalihama, u pravilu će stići na kućnu adresu u razdoblju od 5-7 radna dana, osim ako kurirska služba na pojedine kućne adrese proizvode dostavlja kasnije. Svaki proizvod iz internet trgovine je dostupan u razumnom vremenskom roku.

3.3 Preuzimanje proizvoda

Korisnik može nakon zaključene narudžbe preuzeti proizvod na navedenu adresu. Proizvod dostavlja HP expres na kućnu adresu i korisnik proizvod plaća pouzećem.
Cijena dostave iznosi 35 kn.

SNIŽENO