fbpx

O nama

Tvrtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana, koja je sa radom započela 1990. godine sa samo jednim zaposlenim. Kao vlasnica i radnica u jednom, Ana Šaronja samostalno je krenula u izradu dioptrijskih naočala, te se u tome pokazala i dokazala kao vrsni optičar i time stvorila čvrste temelje za ono što je Optana 22 danas. Mali obiteljski obrt kroz godine se razvio te danas broji 39 zaposlenih. Prva optika otvorila je svoja vrata u Zaboku, a kroz godine otvorene su optike u Zlataru, Krapinskim Toplicama, Ivancu i Humu na Sutli.

optika-ana

POSLOVNICE

Pogledaj lokacije poslovnica

optika-ana-poslovnica

Ono što nas izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom opremom, pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22.

Počeci naše firme temeljili su se ponajprije na proizvodnji dioptrijskih naočala te povezanosti optičara i klijenta. Time smo htjeli stvoriti odnos u kojem je kupac prijatelj i rado viđen gost. Premda smo proširili svoju ponudu, a time i pojačali svoj tim, daljnja nam težnja ostaje ostvarenje tople i prijateljske suradnje sa kupcima. Posebice u ovim vremenima kada se ljudi zbog nedostatka vremena i ostalih uvjeta udaljavaju jedni od drugih. Želimo svoje vrijeme posvetiti svakome kupcu jer nama je svaki kupac poseban i nastojimo da svi naši kupci na putu do nas slobodno mogu reći “Idem do svoje optike”.

SNIŽENO