fbpx

Postupak kupnje

Kada je narudžba primljena, odlazi u postupak obrade. Trgovac putem elektronske pošte prima obavijest da je narudžba zaprimljena. Trgovac po primitku narudžbe, provjerava dobavljivost naručenih proizvoda i narudžbu potvrdi ili s razlogom odbaci. Trgovac može, kako bi provjerio podatke i jamčio točnost isporuke, telefonskim putem kontaktirati korisnika (kupca), putem broja koji je korisnik (kupac) upisao kao kontaktni broj. Nakon što je narudžba potvrđena, Trgovac korisnika (kupca) putem e- maila obavještava o vremenu dostave. Kupoprodajni ugovor o kupnji naručenih proizvoda između korisnika (kupca) i Trgovca, je u ovoj fazi dogovoren.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik.

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada Optana 22 elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Optana 22 će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Optana 22 će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Kupnja

Postupak je vrlo jednostavan i sastoji se od samo nekoliko koraka. Imate mogućnost izbora željenih proizvoda, kao i dodavanja odgovarajućih povezanih proizvoda. Nakon odabira možete vidjeti pregled čitave narudžbe s cijenama i porezom, s podacima o načinu plaćanja i dostave. Posljednji korak predstavlja slanje konačne narudžbe.
U svakom trenutku, prije konačnog slanja, Vašu narudžbu možete mijenjati, povećati ili smanjiti, dodati bilo koji proizvod ili odustati od cjelokupne narudžbe. Kada pošaljete konačnu narudžbu, na Vašu e-mail adresu stići će automatski i potvrda narudžbe sa svim bitnim elementima, za Vašu osobnu evidenciju.

SNIŽENO